Kuva: Mika Vallineva | Qstock 2015

 

Qstockissa voi tänä vuonna törmätä moniin erilaisiin oheisohjelmaesityksiin. Alta pääset tutustumaan esiintyjiin ja esityksiin tarkemmin!

Sirkusduo Hilma & Helmi

Sirkustaiteilijat Hilma Heinonen ja Helmi Pirkola toimivat viikonlopun aikana festarikansan viihdyttäjinä! Heidät voit bongata eri puolilta festarialuetta tekemässä pariakrobatiaa, jongleerausta sekä puujaloilla kävellen.

Esiintymisajat perjantaina klo 16 Linnansaaressa, jonka jälkeen festarialueella klo 21:30 asti. Lauantaina klo 16-21:30, josta klo 18 Linnansaaressa.

Tutustu tästä Hilmaan ja Helmiin.

Sirkustaiteilijat Kat & Jared (FIN/AUS)

Tämän vuoden Qstockissa saamme nauttia jättisaippuakuplista! Sirkustaiteilijapari Kat & Jared Oulun Tähtisirkukselta loihtii festivaalikansan iloksi sisääntuloporttien läheisyydessä perjantaina klo 16-18 ja lauantaina klo 13-15 painovoimaa uhmaavia jättikuplia, jotka kimaltavat sateenkaaren väreissä leijuen ilmaan festarimusan tahdissa. Saatat tavata taiteilijat myös tekemässä huimaa pariakrobatiaa ja luomassa kuplia metrien korkeudessa tasapainoillen. Myös mahdollisuus päästä itse kokeilemaan jättisaippuakuplien teon taikaa.

Tutustu tästä.

Primal Flame

Tulitaiteilija Primal Flame tarjoaa ainutlaatuiset ja näyttävät tulishowt molempina iltoina! Luvassa tulennielentää, välinemanipulaatiota, tulenpuhallusta ja Suomessa ennennäkemätön loppuyllätys!

Esiintymisajat pe ja la klo 22:30 Kuusisaaressa.

Tutustu tästä.

KaikuArt

Qstock täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Lahjasi Qstockille on osallistuminen Suomen suurimpaan synttärikorttiin, jota pääset maalaamaan yhdessä oululaisen taideyrityksen KaikuArtin kanssa pääsisäänkäynnin lähettyvillä. Osallistuminen on hauskaa ja rentoa, kaikki tarvittavat välineet odottavat sinua paikan päällä. Tervetuloa mukaan festaripäivinä klo 13-18!

VIP-tiloissa lisäksi KaikuArtin taidenäyttely.

Tutustu tästä. 

KatKu Ry ja Underground Moves

Paikallinen katukulttuuriyhdistys KatKu Ry ja tanssiyhteisö Underground Moves ovat mukana luomassa festaritunnelmaa Qstockiin! Heidän ohjelmanumeronsa on kuitenkin ”top secret” ja pysyy visusti salaisuutena aina h-hetkeen asti… Nimettömänä pysyttelevästä lähteestä olemme saaneet tietoomme, että kyseessä on nopeasti ohimenevä ja yllätyksellinen tapahtuma, joka saa taatusti hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan. Kun kuulet ysärimusan pauhun ja huomaat ihmisjoukon kerääntyvän yhteen, pysähdy – hetki on käsillä!

Vinkki: Kannattaa pitää silmät auki rannekkeenvaihtopisteellä torinrannassa to 27.7. klo 17 aikoihin ja festivaalialueella perjantaina noin klo 19.

Tutustu tästä KatKu Ry ja Underground Moves.

Improvokaattorit

Improvokaattorit on oululainen improvisaatioteatteriryhmä, joka tarjoilee hetkessä syntyviä esityksiä ja näytelmiä. Improvisaatioteatteri on spontaania teatteria, jossa esiintyjät leikkivät tosissaan yleisön edessä. Hyppää siis mukaan liikkuvaan, energiseen ja vuorovaikutteiseen improvisaatioon ja ohjaa syntyviä tarinoita. Elä hetkeä kanssamme improvisaatioesitysten tarjoamissa yllättävissä ja ainutlaatuisissa esityksissä.

Esiintymisajat perjantaina klo 16, 17 ja 20, sekä klo 18:30 Linnansaaressa.

Tutustu tästä.

Samba La Fuente

Samba La Fuente esittää brasilialaista karnevaalisambaa. SambaShowt ovat vauhdikkaita, energisiä, monipuolisia ja värikkäitä esityksiä ja ryhmä tuo valoa ja iloa yleisölle. Sulkapäähineet, bikini- ym. kimaltelevat asut kuuluvat ryhmän ilmeeseen.

Esiintymisajat lauantaina klo 16, 18 ja 20.

Tutustu tästä.

Peetu-pelle

Hassun hauska Peetu-pelle viihdyttää vauvasta vaariin.

Esiintymisajat lauantaina klo 12-15, josta klo 14 Linnansaaressa.

Impronium

Oulun ylioppilasteatterin vuonna 2021 aloittanut Impronium-improvisaatioteatteriryhmä saapuu Qstockiin villitsemään festivaalikansaa! Festarikävijät saavat valita alueella liikkuvan iloisen improryhmän menun vaihtoehdoista haluamansa impropelin tai -leikin sekä halutessaan liittyä mukaan improamaan. Menusta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, joten heittäydy rohkeasti mukaan Improniumin festivaalitunnelmaan!

Esiintymisajat lauantaina klo 14:30-21, josta klo 16 Linnansaaressa.

Tutustu tästä.

Osallistu juhlavuoden aarteenetsintään!

Aarteenetsintä pyörii Qstockin festivaalialueella perjantaina klo 12-18 ja lauantaina klo 11-18. Lähtöpaikka Qstock-pakun edustalla Raatissa, josta saat osallistumisohjeet ja sijaintivihjeet. Keltapaitaiset aarteenetsinnän vapaaehtoiset liikkuvat aarteenetsinnän maisemissa ohjeistamassa festarikansaa. Aarteenetsintään osallistuessasi aukeaa myös mahdollisuus osallistua Qstock 2024 lippuarvontaan.

Aarreonnea!