Kumppanit

Yritysyhteistyö, markkinointi ja myyntipaikat

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Qstock on alueensa merkittävin musiikkitapahtuma ja yksi Suomen suurimmista yleisötapahtumista. Festivaali on ollut kymmenenä edellisenä vuonna loppuunmyyty kävijämäärän ollessa 40 000 festivaalivierasta kahden päivän aikana. Qstock tarjoaa 7 lavan ja yli 70 esiintyjän voimin mahdollisuuden kokea suuren festivaalin tunnelman ja nauttia huippuesiintyjistä helposti tavoitettavissa olevan ja luonnonkauniin Kuusisaaren maisemissa.

Markkinointiyhteistyössä Qstock tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita keinoja tavoittaa nuorekas kohderyhmä. Festivaalilla on runsaasti kokemusta yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetuista onnistuneista kampanjoista ja tempauksista.

Otathan yhteyttä, niin tehdään juuri teille sopiva yhteistyömalli!

Ota yhteyttä

Kumppanuuspäällikkö
Olli Muhonen
olli.muhonen@qstock.fi
045 145 0634

Ympäristökumppanit

Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki -hanke edistää vähähiilistä ja kestävää taloutta tapahtumien ja innovaatio-organisaatioiden uudenlaisella yhteistyöllä. Hankkeessa Qstock muiden muassa etsii ratkaisuja ympäristöhaasteisiin tarjoamalla innovaatioille testialustan festivaaleilla. Lue lisää Europan kestävin kulttuuripääkaupunki -hankkeesta täältä: https://futurevents.oulu.com/

Hankkeen myötä Qstockin hiilijalanjälki mitattiin kesällä 2021. Jalanjäljen kehitystä seurataan vuosittain.

Kumppanit

CoregoAnoraWinestateKaleva mediaTicketmasterLive finYouropeCreamailer