Qstock 2023 on loppuunmyyty!

2 pv

alk.
144 €

LOPPUUNMYYTY!

PE

alk.
99 €

LOPPUUNMYYTY!

LA

alk.
99 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP 2 pv

alk.
304 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP PE

alk.
194 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP LA

alk.
194 €

LOPPUUNMYYTY!

Hinnat sisältävät Ticketmasterin 4 euron käsittelykulun. Erikseen veloitetaan 1.50 euron tilausmaksu. Toimitusmaksu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

Käsittely- ja toimituskuluista voit lukea lisää Ticketmasterin sivuilta.

Ticketmaster palvelee kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

Lue Ticketmasterin osto- ja käyttöehdot tästä linkistä.

Kaikissa lipun ostoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Ticketmasteriin.

Drinkki- ja ruokaliput

Qstockin drinkki- ja ruokalippujen myynti alkaa keväällä 2024.

 

Ruokalippu – VIP-alue

VIP-ruokalippu on voimassa Qstock VIP-alueella. Etukäteen ostetut ruokaliput ovat lunastettavissa festivaalin aikana VIP-infosta henkilöllisyystodistuksella. VIP-ruokalippuja voi ostaa myös VIP-alueen infopisteeltä.

Drinkkilippu

Drinkkilippu on voimassa Qstock festivaalin anniskelualueilla. Etukäteen ostetut drinkkiliput ovat lunastettavissa festivaalin aikana infopisteeltä sekä VIP-infosta henkilöllisyystodistuksella. Drinkkilippuja voi ostaa myös infopisteiltä.

PERUUTUSEHDOT:

Tarkista tilaus huolellisesti ennen ostoa. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

Qstock-lipun jälleenmyynti | Ticketmaster

Qstock-lippujen jälleenmyynti Ticketmasterin verkkokaupassa on nyt mahdollista. 

Suunnitelmat muuttuvat, me ymmärrämme sen. Qstock-liput voi myydä eteenpäin nyt kätevästi ja turvallisesti Ticketmasterin verkkokaupassa. Ticketmaster auttaa sinua lipunmyynnin jokaisessa vaiheessa. He toimittavat lipun ostajalle ja varmistavat, että saat maksun. 

Etsitkö vielä lippuja loppuunmyytyyn Qstockiin? Pidä silmällä Qstockin sivua Ticketmasterilla. Kun joku laittaa lippunsa jälleenmyyntiin, voit napata omasi. 

Tutustu lisää aiheeseen osoitteessa: www.ticketmaster.fi/myy  

Yleistä lipuista

 • Ticketmaster Suomi on Qstock-festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

 

 • Kaikki liput on vaihdettava rannekkeeseen tai kulkulupaan. Rannekkeenvaihtopisteet ja Vieraiden check-in -pisteet aukeavat festivaaliviikolla.

 

 • Lippu luetaan ja varmennetaan rannekkeenvaihtopisteellä elektronisesti.

 

 • Qstock tai Ticketmaster ei vastaa vaurioituneista lipuista tai rannekkeista.

 

 • Mikäli sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta tai haluat tiedustella muista lipun ostoon liittyvistä asioista, voit soittaa Ticketmasterin puhelinpalveluun:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai
0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
Avoinna arkisin klo 8-17

Mikäli asiasi koskee jo maksettuja tilauksia, voit soittaa Ticketmasterin asiakasneuvontaan:

03 053 0003 (0,08€+pvm)
Avoinna arkisin 9-14

 

 • Lipun hinta sisältää 4 € käsittelykulun. Erikseen veloitetaan 1.5€ tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

 

 • Covid-19 pandemia aiheuttaa muuttuvia lakeja ja viranomaissäädöksiä. Qstock Oy sitoutuu noudattamaan ajankohtaisia lakeja ja asetuksia. Ostamalla lipun asiakas sitoutuu noudattamaan tapahtuman järjestämisen mahdollistamia erityisjärjestelyjä, kuten tarvittaessa esittämään koronatodistuksen festivaalille tulon yhteydessä. Ticketmaster Suomi Oy tai Qstock Oy ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

S-Etuhintaiset 2 PV liput | LOPPUUNMYYTY

Osuuskauppa Arina tarjoamat S-Etuhintaiset Qstock-liput on loppuunmyyty.

Osuuskauppa Arina tarjoaa S-Etuhintaiset liput Qstockiin Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa.

S-Etukortilla 2 päivän lipun hinta on alk. 124 € sis. käsittelykulun.

Lippuja on rajoitettu erä.

Lippuosto ei kerrytä Bonusta.

Lue Ticketmasterin osto- ja käyttöehdot tästä linkistä.

Mitä jos olisitkin VIP? Lue lisää!

Uuden tason festarikokemus VIP-lipulla!

VIP-liput ovat saatavilla yksityishenkilöille sekä yrityksille.

VIP-lippu (K-18) sisältää:

Muutokset sisältöön mahdollisia! 

 • Yhden tai kahden päivän sisäänpääsyn Qstock 2023 -festivaaleille
 • pääsyn VIP-alueille Päälavan ja Samsung-lavan läheisyydessä (K-18)
 • paremmat näköalat VIP-alueen korokkeelta
 • oma VIP-lipunvaihtopiste VIP-kulkulupaan vieraiden check-in -pisteellä
 • oma VIP-sisäänkäynti festivaalialueelle
 • oma VIP-narikka
 • oma VIP-ruokailualue
 • laajennettu juomavalikoima VIP-anniskelualueilla

 

Huomioitavaa VIP-lipun käyttämisessä:
 • VIP-lipun käyttämiseen vaaditaan täysi-ikäisyys. Asiakkaan ikä tarkistetaan lipun vaihdon yhteydessä vieraiden check-in -pisteellä; otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan.
 • VIP-lippu on vaihdettava VIP-kulkulupaan check-in -pisteellä Qstock-viikolla tai festivaalipäivinä. Lippu luetaan elektronisesti.
 • Vieraiden check-in -pisteiden aukioloajat ja sijainnit päivitetään näille sivuille lähempänä festivaalia.
 • Ticketmasterilta VIP-lipun ostaneet saavat tarkempia tietoja sisältävän infokirjeen sähköpostitse pari viikkoa ennen festivaalia.

Huom! VIP-lippu ei sisällä drinkki- tai ruokalippuja. Drinkki- ja ruokalippuja voit tilata ennakkoon keväällä aukeavasta verkkokaupasta, tai ostaa alueelta VIP-infosta ja infopisteeltä.

Yritysostot voi tehdä myös:
 • Sähköpostilla
   • Ticketmasterilta: tm.yritysmyynti @ vsp.fi, tai
   • Suoraan Qstockin henkilökunnalta: myynti @ qstock.fi
 • Puhelimella Ticketmasterilta
   • 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm), tai
   • 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
    Avoinna arkisin klo 8-17

Yrityksien laskuvarauksista Ticketmaster veloittaa 10€/lasku toimituskulua.

Ikärajat

Qstock-festivaaleille ei ole ikärajaa!

Suosittelemme kuitenkin, että alle 15-vuotiaat saapuvat festivaaleille täysi-ikäisen kanssa.

Qstockissa on erillisiä anniskelualueita, joiden ikäraja on 18 vuotta. Myös VIP-alue on ainoastaan 18 vuotta täyttäneille tarkoitettu alue.

JUNIORI-ranneke:

Alle 10-vuotiaat, eli 30.7.2013 ja sen jälkeen syntyneet, pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneen aikuisen seurassa. Yksi lipun ostanut aikuinen saa tuoda alueelle kaksi alle 10-vuotiasta lasta. Lapset tarvitsevat oman JUNIORI-rannekkeen, jonka voi lunastaa perjantaina 28.7. klo 10–18 Oulun Kauppatorin rannekkeenvaihtopisteeltä tai lauantaina 29.7. klo 10 eteenpäin festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä lipun ostaneen aikuisen kanssa. Ikä todistettava esim. kelakortilla. JUNIORI-ranneke kiinnitetään suoraan ranteeseen. 

Huomioithan että JUNIORI-rannekkeita jaetaan rajallinen määrä. 

Lapset, jotka saapuvat festivaalialueelle, tulee olla aina lipun ostaneen aikuisen mukana. 

 

 

Kulttuurisetelit maksuvälineinä

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

Ostorajoitukset ja käyttöoikeudet

Ticketmasterin ostorajoitus: 10 lippua / asiakas. 

 • Yrityksenä voit tiedustella mahdollisuutta suuremman määrän hankkimiseen suoraan Qstockin henkilökunnalta. Ota yhteyttä: myynti @ qstock.fi
 • Huom! LIPPUJA EI SAA KÄYTTÄÄ ARVONTOJEN TAI KILPAILUJEN PALKINTOINA ILMAN QSTOCK OY:N KIRJALLISTA LUPAA.

Avustajat

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä lipun ostaneen avustettavan kanssa.

Avustajan tarve on todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. Tällaisia dokumentteja ovat esim.

 • EU:n Vammaiskortti, jossa on A-merkintä
 • Lääkärintodistus
 • Näkövammaisten keskusliiton jäsenkortti (haitta-aste yli 65%)
 • Lääkärintodistus, josta ilmenee, että näkövamman haitta-aste on yli 65%

Emme ota diagnooseihin tai avustettavan tarpeeseen rannekkeenvaihtopisteellä kantaa, tästä syystä todistus on hyvä hankkia etukäteen,

Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan.

Vain yksi avustaja/avustettava on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Covid-19 vaikutukset

Tällä hetkellä Qstockissa ei vaadita koronatodistusta. Qstock Oy ja Ticketmaster Suomi Oy ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai aiemmin sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Ticketmaster Suomi Oy tai tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Jatkuva pandemia aiheuttaa muuttuvia viranomaismääräyksiä ja -säädöksiä sekä lakeja, joita tapahtumajärjestäjä Qstock Oy noudattaa.

 

***

Olet lämpimästi tervetullut!

Huom! Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmistosta järjestetään paikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti.

***

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29. heinäkuuta 2023. Qstock on ollut loppuunmyyty jo yhdeksän kertaa peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Festivaalin kävijämäärä on 40 000 asiakasta kahden päivän aikana.