Uutiset |

Ultra Bra Qstockiin!

Uutta musiikkia yli 20 vuoden tauon jälkeen julkaissut ikoninen Ultra Bra on Qstockin lauantain pääesiintyjä ensi kesänä. 

Yhteiskunnallista keskustelua ja populaarimusiikkia ainutlaatuisella tavalla yhdistäneen yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Sinä lähdit pois, Minä suojelen sinua kaikelta, Tyttöjen välisestä ystävyydestä ja Savanni nukahtaa. Tämän syksyn kahdesta uudesta kappaleesta Aarteen on sanoittanut Samuli Putro ja Toivon Ronja Salmi, ja kummankin on säveltänyt tuttuun tapaan Kerkko Koskinen. 

Lopetettuaan toimintansa huipulla vuonna 2001 Ultra Bra on esiintynyt vain muutaman kerran soittaen muun muassa kolme loppuunmyytyä areenakonserttia vuonna 2017. Ensi vuoden aktivoitumisen myötä yhtye nähdään Qstockin lisäksi ainoastaan Pori Jazzissa, Ruisrockissa ja kahtena iltana Helsingin Olympiastadionilla. 

”Erittäin hienoja uutisia syksyn keskelle. Toivotamme Ultra Bran lämpimästi tervetulleeksi pohjoiseen yli 20 vuoden tauon jälkeen. Tästä tulee ikimuistoinen keikka Oulun pimenevässä kesäyössä. Lisää esiintyjäkiinnityksiä kerromme vielä loppuvuodesta”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa. 

Qstockin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 23.10. kello 9. Aiemmista vuosista poiketen kaikki lipputyypit tulevat myyntiin kerralla. S-etuhintaisia lippuja on saatavilla Arinan kumppaniedut -sivulta rajallinen erä.