MYYNTIPAIKKAHAKU

Tervetuloa mukaan rakentamaan Pohjois-Suomen suurinta juhlaa!

Tulevan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna (26.-27.7.) Qstock-festivaali valloittaa jälleen Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueet Oulussa. Kymmenen vuotta peräkkäin loppuunmyyty tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpien musiikkifestivaalien joukossa, houkutellen paikalle 40 000 kävijää kahden päivän aikana.

Myyntipaikat ovat yksi tärkeä osa kokonaisvaltaista festivaalikokemusta. Myyntipaikkojen tehtävänä on tarjota festivaalikävijöille festivaalilavoilta kuuluvan korvakarkin seuraksi myös muita aisteja kutkuttavia tuotteita ja palveluita. Haemme festivaalialueelle monipuolisia myyntipaikkoja, jotka tarjoavat laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä.

Valinnoissa otamme huomioon mm. seuraavat asiat: 

  • Ympäristöystävällisyys. Toivomme hakijoilta aktiivista otetta toiminnan ja tuotteiden ympäristöystävällisyyden maksimoimiseksi. Kerrothan hakulomakkeessa miten olette ottaneet ympäristö- ja ilmastoasiat huomioon.  
  • Tuote- ja palveluvalikoima. Myyntipaikkoja mahtuu alueelle rajatusti, joten kiinnitämme valinnoissamme huomiota toimijoihin, joiden tarjoamat tuotteet ja/tai palvelut täydentävät festivaalin kokonaiselämystä. Täytäthän hakemuksen siis huolellisesti yksityiskohtia säästelemättä. 
  • Menun monipuolisuus. Ruokamyyntipaikkojen odotetaan tarjoavan valikoimassaan vähintään yhtä kasvis/vegaanista ruoka-annosta. Lisäksi ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioiminen vaikuttaa valintaan. 

Hinnoittelu: 

  • Ruokamyyntipaikat: hinta alk. 3500 € + alv. 24%. 
  • Muut myyntipaikat sekä toiminnan esittelypaikat: hinta sovitaan tapauskohtaisesti. 

Hinnat sisältävät myyntipaikan, sähköt sekä huoltoalueen palvelut (vesi ja jätehuolto, ei rasva). 

Hae mukaan tästä!

Myyntipaikkahaku on auki 29.2.2024 saakka. Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei vielä sido hakijaa mihinkään. Määräajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin. 

Lisätiedot myyntipaikoista: myynti@qstock.fi 

Tietoa Qstockista:   

  • Festivaali on kaksipäiväinen: 26.-27.7.2024 
  • Sijainti Oulun Kuusisaaren, Raatinsaaren ja Linnansaaren alueilla  
  • Kävijämäärä 2023: 40 000 (kapasiteetti 20 000/päivä)