Uutiset |

20 vuotta täyttävä Qstock raottaa ensi kesän ohjelmistoa

VV-nimellä parrasvaloihin palaava Ville Valo on yksi ensi kesän Qstockin odotetuimpia esiintyjiä. HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Valon itsensä säveltämä, sanoittama, soittama, laulama ja tuottama sooloalbumi Neon Noir julkaistaan tammikuussa. VV:n keikkaohjelmistoon on luvassa myös HIMin tuotantoa.

Ensi kesän Qstockissa esiintyvät myös uuden albumin julkaissut ja viime kesänä loppuunmyydyllä Olympiastadionilla soittanut Apulanta, Tanskan kaikkien aikojen tunnetuin rockbändi D-A-D, sinfonisen metallin hollantilainen suurnimi Epica ja viimeisen Oulun-keikkansa Qstockissa heittävä Popeda.

Lisäksi tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet Gettomasa, Gasellit, J. Karjalainen, Kissa, Sexmane, Stam1na, Cledos, The 69 Eyes, Ilta, Erika Vikman, Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, BESS, costee, Aliisa Syrjä ja Radiopuhelimet, joka on esiintynyt tapahtumassa joka ikinen vuosi.

Qstockin viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäinen Qstock järjestettiin kesällä 2003. Pienimuotoiseksi kaavailtu tapahtuma houkutteli Kuusisaareen odotetun 3 000 kävijän sijaan yli 7 000 kävijää, ja seuraavien kolmen vuoden aikana siitä kasvoi 20 000 kävijän festivaali.

Nyt Qstock on ollut loppuunmyyty jo yhdeksänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstockia juhlitaan Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2023.

Qstockin lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.12. klo 9. Ticketmasterin myyntikanavilla erikoishintainen kahden päivän lippu maksaa 134 euroa ja VIP-lippu 304 euroa. Osuuskauppa Arina tarjoaa kahden päivän liput Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 124 euron hintaan. Erikoishintaisia lippuja on rajallinen erä.