Uutiset |

Ensimmäiset artistit julkaistu — Zara Larsson valloittaa Qstockin ensi kesänä

Ruotsalainen supertähti Zara Larsson nähdään ensi kesänä Qstockissa. Jo nuorena musiikkiuransa aloittanut Larsson on jättänyt pysyvän jäljen musiikkimaailmaan Uncoverin, Lush Lifen ja Never Forget Youn kaltaisilla hiteillä. Hänen neljäs albuminsa Venus julkaistaan helmikuussa 2024, ja siltä jo aiemmin lohkaistut singlet, kuten Can’t Tame Her ja yhteistyössä David Guettan kanssa tehty On My Love, ovat niittäneet maailmanlaajuista suosiota.

Saapumisensa Qstockiin ovat vahvistaneet myös ruotsalainen metallisuuruus Amaranthe ja huimassa nousukiidossa oleva norjalais-italialainen Alessandra, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen Norjan euroviisuedustajana viime keväänä.

Ensimmäisiä kotimaisia kiinnityksiä ovat Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, KUUMAA, Gettomasa, Blind Channel, SANNI, ABREU, ibe, Cledos, Sexmane, Mokoma, Arppa, Jami Faltin, Lyyti ja oululainen Radiopuhelimet, joka on esiintynyt Qstockissa joka ikinen kesä. Tulevan festivaalin erikoiskeikoista vastaavat 17-henkisen suurkokoonpanon kanssa esiintyvä Vesterinen Yhtyeineen sekä 35-vuotisjuhlavuottaan viettävä Don Huonot.

Täällä Qstockin toimistolla ollaan näin joulun alla melko kesäisissä tunnelmissa, sillä ensi vuoden festivaalin tuotanto on jo pitkällä.  Kesällä Qstockissa tullaan näkemään jälleen noin 70 artistia seitsemällä eri lavalla. Näistä ja muista suunnitelmista kerromme lisää ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo.

Qstockin lipunmyynti alkaa perjantaina 1.12. klo 9 Ticketmasterin myyntikanavilla. Tässä vaiheessa myyntiin tulevat kahden päivän liput: tavallinen kahden päivän lippu maksaa 139 euroa ja VIP-lippu 309 euroa. Lisäksi Osuuskauppa Arina tarjoaa kahden päivän liput Linnanmaan, Limingantullin, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 129 euron hintaan. S-etuhintaisia lippuja myydään rajallinen erä.

Kaikki hinnat sisältävät Ticketmaster-palvelumaksun. Liput ovat nyt edullisimmillaan, ja hintoihin on luvassa korotuksia vuoden aikana.