Uutiset |

Kaleva-lava muuttuu Samsung-lavaksi – osallistu arvontaan!

Osana juhlavuoden uudistuksia Qstockin lavoilla tapahtuu myös päivityksiä. Festivaalin pitkäaikaiset pääyhteistyökumppanit DNA ja Samsung jatkavat yhteistyötä Qstockin kanssa. Aikaisemmin Kaleva-lavana tunnetun Kuusisaaren suurimman ja koko festivaalin toiseksi suurimman lavan nimeksi tulee tänä vuonna Samsung-lava.

Uudella nimellä varustellulla lavalla on esiintynyt vuosien saatossa festivaalin suurimpiin tähtiin lukeutuvia kotimaisia ja kansainvälisiä nimiä kuten Electric Callboy (DE), ALMA, The Darkness (UK) ja Blind Channel. Kesällä 2023 Samsung-lavalle astelee muun muassa D-A-D (DK), VV sekä Kuusisaarta jo viime vuonna tärisyttänyt Gasellit. Qstockin artistikattaus täydentyy kevään mittaan ja valmis ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

ARVONTA

Ota suunnaksi alla oleva linkki, sillä DNA:n ja Samsungin superarvonta on käynnissä! Arvonnassa voit voittaa uuden Samsung Galaxy S23 -puhelimen ja VIP-paketin Qstockiin. (Palkinnon arvo yhteensä n. 1800 €) Osallistu arvontaan täältä: DNA & Samsung -arvonta!