Uutiset |

Lisää esiintyjiä julkaistu! – The Prodigy (UK) Ouluun!

Englantilainen The Prodigy on Qstockin lauantain pääesiintyjä. Firestarterin, Breathen ja Out of Spacen kaltaisista hiteistä tunnettu The Prodigy on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä elektronisen musiikin yhtyeitä. Laulaja-tanssija Keith Flintin traaginen kuolema viisi vuotta sitten oli valtava menetys, mutta nyt keikkalavoille palattuaan yhtye on osoittanut olevansa taas erinomaisessa iskussa. 

The Prodigyn vierailu Qstockissa vuonna 2016 on jäänyt monen mieleen yhtenä festivaalin historian parhaista esiintymisistä. Onkin hienoa, että tämä voidaan kokea uudelleen tulevana kesänä. Yhtye saapuu Qstockiin huomattavan suuren tuotannon kanssa, joten keikasta tulee varmasti todella näyttävä”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.  

Kotimaisista kärkiartisteista saapumisensa Qstockiin ovat varmistaneet kevään aikana uutta musiikkia julkaisevat Ellinoora ja Etta sekä 20-vuotista soolouraansa juhlistava Samuli Putro. Festivaalin muita uusia kiinnityksiä ovat Anna Puu, Hugo, Ahti, Bloodred Hourglass, Pariisin Kevät, Ursus Factory, Mirella, Costi ja Lost Society. 

Qstockin päiväkohtainen esiintyjäjako julkistetaan huomenna perjantaina 23.2. klo 9. Samalla kellonlyömällä alkaa päiväkohtaisten lippujen myynti Ticketmasterin myyntikanavilla.