Uutiset |

Qstock on loppuunmyyty!

Qstock-festivaali on loppuunmyyty jo yhdeksättä kertaa peräkkäin! Festivaalialueelle Raattiin ja Kuusisaareen kokoontuu tänäkin kesänä 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.  

”Vielä alkuvuodesta lippujen myynti oli verrattain tavallista hitaampaa, mutta kevään ja kesän aikana ihmisten ostokäyttäytymisessä palattiin selvästi pandemiaa edeltävään aikaan. Kyllähän tämä nyt erityisen hienolta tuntuu”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa. 

Qstockin festivaalitunnelmaan päästään virittäytymään jo ennen festivaaliporttien aukeamista, kun Oulu2026-puisto avaa ovensa yleisölle Linnansaaressa torstaina 28.7.. Alue tarjoaa kävijöille paikan, jossa istahtaa ja hengähtää nauttimaan Arctic Food Lab -ruuista, paikallisten pienpanimoiden tuotteista ja kattavasta kulttuuritarjonnasta.   

Qstock yhdistää voimansa myös Scandinavian Design Marketin kanssa, kun festivaalialueella järjestetään ensimmäistä kertaa Qstock Design Street -myyntitapahtuma.  

Ennakkolippujen vaihto festivaalirannekkeisiin alkaa tiistaina 26.7.. Rannekkeenvaihtopisteiden sijainnit ja aikataulut löytyvät täältä.