Uutiset |

Oheisohjelma on julkaistu!

Musiikin lisäksi Qstockissa on tarjolla unohtumattomia elämyksiä koko perheelle oheisohjelman muodossa. 

Tänä vuonna festivaalialueella voi kokea taian hurmaa törmäämällä taikuri Kristian Backmaniin. Kristianin lumoavat esitykset vievät katsojat taikuuden maailmaan ja tarjoavat ikimuistoisia hetkiä koko perheelle. Lisäksi festivaalikävijät voivat nauttia ainutlaatuisesta liekkishowsta, jonka esittää Primal Flame. Tämä tulitaiteilija tuo Qstockiin henkeäsalpaavan esityksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Lapsille ja lapsenmielisille iloa ja naurua tarjoaa ilahduttava Peetu-Pelle, joka viihdyttää temppuineen ja hauskoine ohjelmanumeroineen. Festivaalikävijöillä on myös mahdollisuus luoda omaa ainutlaatuista taidetta KaikuArtin taidetyöpajassa, jossa jokainen voi päästää luovuutensa valloilleen ja osallistua yhteisen taideteoksen tekemiseen. 

Tanssin ystäviä hemmotellaan Tanssikeskus Citydancen esityksillä, joissa eri-ikäiset tanssijat esittelevät taitojaan ja tarjoavat energisiä esityksiä. Lisäksi Kuusisaaren valtaa upean värikäs Samba La Fuente, joka tuo mukanaan rytmiä ja tanssin iloa. 

Mikäli tanssijalka vipattaa jo ennen festivaaleja, ei hätää. Oulun katutanssit ry:n taitavat tanssijat vetävät jameja Torin rannekkeenvaihtopisteellä maanantaina ja torstaina. Näihin jameihin voivat osallistua kaikki halukkaat, joten mahdollisuus tanssimiseen on tarjolla jo ennen festivaalin varsinaista alkua. 

Tutustu oheisohjelman aikatauluun ja tarkempaan sisältöön osoitteessa: https://qstock.fi/info/oheisohjelma/.