Uutiset |

Qstockin ohjelmisto täydentyy 10 uudella esiintyjällä — Päiväkohtainen jako selvillä!

Qstock-festivaali täydentää ohjelmistoaan. Saapumisensa Qstockiin ovat vahvistaneet kansainvälistä uraa tekevä poptähti ALMA, Suomen suosituin rap-artisti Pyhimys, euroviisupaikan murskaavalla äänisaaliilla lunastanut oululaislähtöinen Blind Channel, alkuperäiskokoonpanollaan uuden albumin julkaiseva The Flaming Sideburns ja parhaillaan ensimmäistä pitkäsoittoaan työstävä uusi rockin superkokoonpano Moon Shot.

Festivaalin viimeisin ulkomainen kiinnitys on helmikuun alussa uuden albuminsa julkaissut folk pop -suosikki Smith & Thell Ruotsista. Muita varmistuneita esiintyjiä ovat Herra YlppöMouhous, Oranssi Pazuzu ja Von Hertzen Brothers.

”Pandemian tilannetta ja sen vaikutuksia ensi kesänä on vielä mahdotonta ennustaa, mutta festivaalin järjestelyt etenevät tällä hetkellä normaalissa aikataulussa. Ohjelman suhteen noin puolet artisteista on nyt julkaistu, ja neuvotteluja lopun ohjelman osalta viedään parhaillaan maaliin. Kesää kohti mennään täydellä kaasulla”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Ensi kesän Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Nightwish, JVG, The Darkness (UK), SANNI ja Battle Beast. Festivaalin toistaiseksi varmistunut ohjelmisto päiväkohtaisine jakoineen löytyy osoitteesta www.qstock.fi/ohjelma. Ohjelmistoa täydennetään taas kevään mittaan.

Qstockin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Ticketmaster Suomen myyntikanavilla. Koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Päiväkohtaisen lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun tai päivittää kahden päivän lippuun Ticketmasterin lippukaupassa 1.4.2021 mennessä.

Lue lisää Liput-sivulta.

-Q-