Uutiset |

Uusi Red Bull Summer Vibes laajentaa Qstockin NMKY-talon taakse

Qstock laajentaa festivaalialuettaan NMKY-talon taakse ja laajennuksen myötä Qstockiin tulee uusi alue nimeltä Red Bull Summer Vibes.

Red Bull Summer Vibes tarjoaa paikan paeta festivaalin hälinää ja rentoutua kesäisessä tunnelmassa anniskelualueen antimien äärellä. DJ:n soittaessa saattaa kesäpäivän paistattelu äityä kuitenkin myös EDM-bileiksi! Anniskelun takia uuden lavan alue on vain täysi-ikäisille.

Festivaaliviikonlopun aikana alueen lavalle nousee paikallisia ja kansainvälisestikin tunnettuja DJ-tähtiä. Musiikkigenreiltään päästään Qstockissa nauttimaan nyt myös elektronisen musiikin monista alalajeista.

Perjantaina Red Bull Summer Vibesin avaa Oululainen Barbitalo-kollektiivi, joilla on ainutlaatuinen tapa yhdistää monipuolisia soundeja ja tyylejä värikkäästi hauskaa pitäen. Oululainen DJ Smu tarjoaa ainutlaatuisen musiikkikokemuksen yhdistämällä rytmikästä underground-soundia klassikoihin. Virtual Humanity on dynaaminen Britti-Suomi-duo, joka tunnetaan energisistä club- ja undergroundreiviseteistään. Rony Rex taas on yksi Suomen taitavimmista ja luovimmista DJ:stä, jonka musiikki ammentaa klubikulttuuria, housea ja oikeastaan kaikkea kuplivaa ja värikästä pientä flirttiä popin ja indien suuntaan unohtamatta.

Lauantaina Teksasista lähtöisin oleva 80percent esittää yleisölle House-sekoituksen, joka vie kuulijat matkalle pehmeillä bassolinjoilla ja tarttuvilla melodioilla. 1990-luvun puolivälin varastobileistä uransa aloittanut DJ Orion on ollut kysytty tanssittaja elektronisen musiikin tapahtumissa eri puolilla maailmaa. Ouluun YleX:n konemusiikkiohjelmistakin tuttu Orion saapuu suoraan maineikkaalta KitKat-klubilta Berliinistä. Windows95man on tuulahdus tätä päivää, mutta hän ammentaa inspiraationsa 90-luvun eurodance- ja techno-hiteistä. Hänen persoonallinen olemuksensa ja hämmentävä musiikkikattauksensa johdattaa mukanaan suloisiin ysäri-fläsäreihin! Red Bull Summer Vibes -loungessa on myös YleX: DJ Orion Masterclass, jossa keskustellaan muun muassa konemusiikkiuran rakentamisesta Suomesta käsin, oman musiikin levittämisestä maailmalle sekä kotimaisten klubitapahtumien tilasta ja tulevaisuudesta.

Red Bull Summer Vibes -alueelta löytyy myös 360 Photo Booth, joka ikuistaa moniulotteisesti festivaalimuistot suoraan puhelimeesi.