Vaihda lippu rannekkeeksi ennakkoon tiistaista 25.7. alkaen!

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Rannekkeella pääsee poistumaan festivaalialueelta ja palaamaan saman päivän aikana.

Ostamasi  perjantain, lauantain tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen Qstock-viikolla 25.- 29.7.2023 useissa eri pisteissä Oulussa. Kaikki liput luetaan elektronisesti. Liput kannattaa vaihtaa etukäteen, niin välttyy turhalta jonottamiselta. Tarkemmat rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat löydät alapuolelta.

Rannekkeenvaihtopisteet:
DNA-rannekkeenvaihtopiste, Oulun Kauppatori
Kauppakeskus Valkean Kesäkatu, Isokatu 25
Ideapark, Ritaharjuntie 49, B-aula
Ravintola Nallikari, Nallikarinranta 15
Festivaalialueen rannekkeenvaihtopiste, Raatintie 4

Festivaalipäivinä kaikkia lippuja vaihdetaan myös festivaalialueen Pääportin läheisyydessä ranneketeltalla. Pe: 11.00-23.30 | La: 10.00-23.30.

VIP-lippu

VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen ennakkoon Vieraiden check-in -pisteellä Oulun Amarillossa (Kirkkokatu 15) ja festivaalipäivinä festivaalialueen Vieraiden check-in -pisteellä Raatin liikuntakeskuksen toisessa kerroksessa.

 

Avustajat

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä lipun ostaneen avustettavan kanssa.

Avustajan tarve on todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. Tällaisia dokumentteja ovat esim.

 • EU:n Vammaiskortti, jossa on A-merkintä
 • Lääkärintodistus
 • Näkövammaisten keskusliiton jäsenkortti (haitta-aste yli 65%)
 • Lääkärintodistus, josta ilmenee, että näkövamman haitta-aste on yli 65%

Emme ota diagnooseihin tai avustettavan tarpeeseen rannekkeenvaihtopisteellä kantaa, tästä syystä todistus on hyvä hankkia etukäteen.

Vain yksi avustaja/avustettava on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

 

JUNIORI-ranneke

Alle 10-vuotiaat, eli 30.7.2013 ja sen jälkeen syntyneet, pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneen aikuisen seurassa. Yksi lipun ostanut aikuinen saa tuoda alueelle kaksi alle 10-vuotiasta lasta. Lapset tarvitsevat oman JUNIORI-rannekkeen, jonka voi lunastaa perjantaina 28.7. klo 10–18 Oulun Kauppatorin rannekkeenvaihtopisteeltä tai lauantaina 29.7. klo 10 eteenpäin festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä lipun ostaneen aikuisen kanssa. Ikä todistettava esim. kelakortilla. JUNIORI-ranneke kiinnitetään suoraan ranteeseen. 

Huomioithan että JUNIORI-rannekkeita jaetaan rajallinen määrä. 

Lapset, jotka saapuvat festivaalialueelle, tulee olla aina lipun ostaneen aikuisen mukana. 

 

Ranneke-edut

Qstockin pääsylipulla pääset hyödyntämään ranneke-etuja heti, kun saat rannekkeen käteesi. Qstockin yhteistyökumppanit tarjoavat laajan kattauksen erilaisia etuja, jotka voit ottaa käyttöösi jo ennen festivaaliviikonloppua, ja etuja riittää käytettäväksi vielä festivaalien jälkeenkin.

Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista, ja edun voi lunastaa liikkeistä ranneketta näyttämällä. 

RANNEKE-EDUT ON NYT JULKAISTU!

DNA & Samsung

DNA-Samsung ranneke-etu 25.7. – 6.8.2023 asti Oulun alueen DNA Kaupoissa: 

 

 • Samsung Galaxy S21 FE (128Gb) – 399 € 
 • Samsung Galaxy A34 (128Gb) – 299 € 
 • Samsung Galaxy S23 (128Gb) – 799 €

Voit vaihtaa lipun rannekkeeseen esimerkiksi Oulun Kauppatorin rannekkeenvaihtopisteellä, ja se jos mikä kannattaa tänä vuonna! Torilla voit ostaa Qstock-huppareita ja Popsocketteja, painattaa valitsemaasi tuotteeseen Qstock-logon, jammailla Red Bull DJ-auton rytmiin, nähdä ja kokea Samsung S23 Ultran huiput kuvausominaisuudet, hyödyntää Samsung-laitteiden ranneke-edut ja saada ilmaiseksi sipsiä sekä juotavaa! 

Mikäli liput vielä uupuu, on sinulla myös mahdollisuus osallistua Qstock-lippujen arvontaan pelaamalla Gamechanger-peliä!

 

Ideapark Oulu

Edut voimassa Qstock rannekkeen esittämällä 25.7.-30.7.2023.

 • Arnolds: Iced Coffee 3 € (norm. 4,90 €). 
 • Burger King: Burgereiden klassikko! Nyt vain 4 €. 
 • Burger King: Kasvisburgeri Plant-based Long nyt vain 3 €. 
 • Carlings: osta 120 €, saat –20 %. 
 • Cubus: Ranneketta näyttämällä -25 % kaikista normaalihintaisista tuotteista, kun ostat vähintään kaksi tuotetta. 
 • CHANGE Lingerie: 1 alusvaatesetti –50 % Club CHANGE jäsenille. 
 • Glitter: -25 % koko ostoksesta. 
 • Rax: -10 % buffetista ja jäätelöstä. 
 • Robert´s Coffee: M- tai L-kokoinen Ice Latte -10 % normaalihinnasta. 
 • Pancho Villa: Qstock ranneketta näyttämällä ilmainen nacho annos ruokailun yhteydessä. 
 • Perusterveys: -5 € alennusta käynnin kokonaishinnasta ranneketta näyttämällä. 
 • Silmäasema: Ideaparkin Silmäasemalta Qstock-rannekkeella silmä- tai aurinkolasien ostajalle LensClean-puhdistussuihke kaupan päälle (arvo 7,90 €). 
 • Subway: Kokonainen subi puolikkaan hinnalla. 
 • Zizzi: -15 % normaalihintaisista tuotteista. 

Osuuskauppa Arina

 • Sokos Oulu: rannekkeella yhdessä S-Etukortin kanssa –15 % normaalihintaisista tuotteista. Etu voimassa 25.–29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu ei koske Fenty Beauty ja Fenty Skin -tuotteita, lahjakortteja eikä palveluita. 
 • Sokos Herkku: rannekkeella yhdessä Valkean rannekkeenvaihtopisteellä jaetun etukupongin kanssa Red Bull energiajuoma 0,25 l veloituksetta. Etu voimassa 25.-29.7. niin kauan kuin tuotteita riittää. Edun arvo 1,90 €. 
 • Amarillo Oulu: rannekkeella normaalihintaisista juomatuotteista –15 %. Etu voimassa 28.–29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin.
  Coffee House Oulu: rannekkeella normaalihintaisista ruoka- ja juomatuotteista –10 %. Etu voimassa 25.–29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin.  
 • Grill it! Oulu: rannekkeella Grill it burger 23 € (norm. 25 €) tai Vurger 20 € (norm. 22 €). Etu voimassa 28.–29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin. 
 • VENN Oulu: rannekkeella normaalihintaisista juomatuotteista –15 %. Etu voimassa 28.29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin. 
 • Cubus Valkea: – 25 % normaalihintaisista ostoksista. Etu voimassa 25.–29.7. Qstock-ranneketta näyttämällä. 

Liikuntakeskus Hukka Oulu

Perjantaina 28.7. ilmainen tutustuminen Liikuntakeskus Hukan palveluihin Qstock-rannekkeella! Lue lisää tästä.

Muoti Privaatti

15 % normaalihintaisista tuotteista ja –10 % lisäalennuksen aletuotteista. Etu voimassa 25.–29.7. 

Sea Oulu vesitaksi

Hyppää vesitaksin kyytiin ja näe Oulu uusin silmin vesiltä! 

Sea Oulu tarjoaa Qstock-rannekkeella -10 % alennuksen vesitaksin klo 12-16 päiväristeilyistä sekä kaikista yksityisristeilyistä 24.-29.7.2023 välisenä aikana. 

Katso kaikki risteilyt osoitteessa seaoulu.fi 

Voit kysyä myös lisätietoa info@seaoulu.fi tai +358 40 5720301. 

Vesitaksi lähtee Torinrannan laiturilta tasatunnein (klo 12, 14, 16..). Reitti kulkee väliä tori-Hietasaari-Toppilansalmi ja koko risteilyn kesto on n. 1,5 h. 

Yksityisristeilyllä pääset itse valitsemallasi porukalla nauttimaan Oulun suistoalueesta. Lähtö- ja paluupaikka sovitaan kipparin kanssa ennen risteilyn alkua. Kyytiin mahtuu kerrallaan 7 henkilöä, mukaan saa ottaa omat juomat ja ruoat. 

Andy Warhol Goes Arctic -näyttely

Qstock-rannekkeella sisäänpääsy Andy Warhol Goes Arctic -näyttelyyn Taidetalo Kulttuuripankissa hintaan 16 €, (norm. 19€).

Etu voimassa 25.7.-6.8. 

Majoituskumppanit

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant: HEMmetin hyvää! Festariviikolla 25.-30.7.2023 Qstock-rannekkeella juomat –20 %. Kaupungin aurinkoisin terassi löytyy meiltä! 

Lapland Hotels Oulu: Ravintolan etu 28. – 30.7.23 Qstock-festivaalirannekkeella -10% Oula Kitchen&Bar ruokatuotteesta. 

Nallikari Lomakylä: -2€/vrk alennus camping-alueen perusmaksusta. Yksi etu per teltta- / caravanpaikka. 

Edun ehdot ja lunastus: Edun saa sisäänkirjautumisen yhteydessä ranneketta, tai lippua näyttämällä. Etu annetaan perushinnasta, kun maksu suoritetaan saapuessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin. 

Scandic Oulu City: Scandic Oulu Cityn Ravintola Torilla tarjoaa Qstock-rannekkeella 28.–29.7.2023 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä. 

Scandic Oulu Statio: Scandic Oulu Stationin ravintola tarjoaa Qstock-rannekkeella 28.–29.7.2023 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.