Festivaalialueen aukioloajat:

PE 28.7. klo 12.00–01.00

LA 29.7. klo 11.00–01.00

 

Alueen tarkka osoite: Raatintie 4, 90100 Oulu

Lataa kartta (PDF)

Narikka

Aukioloajat:

Pe 28.7. klo 11.30–01.30

La 29.7. klo 10.30–01.30

Narikka sijaitsee Linnansaaressa ennen alueen pääportteja. Tässä vaiheessa on jo hyvä huomioida turvallisuusohjeista, mitä alueelle saa tuoda ja mitä ei. Sallitut ja kielletyt esineet löydät täältä.

Narikkapoletin käyttöohje

Qstockin narikassa maksuvälineenä toimii narikkapoletti. Yksi poletti maksaa 4 €. Poletin voit maksaa ainoastaan mobiili- ja korttimaksulla. Voit ostaa kerrallaan useamman poletin käyntejä varten. Ostettuja ylijääneitä poletteja ei voi palauttaa.

Saapuminen:

Narikkaan saavuttaessa ostat narikkapoletin. Polettia vastaan saat narikkalapun ja jättää kantamuksesi narikkaan.

Narikassa käynti:

Narikassa käynti maksaa yhden poletin (4 €). Voit asioida narikassa näyttämällä narikkalappua ja antamalla yhden poletin asiakaspalvelijalle.

Lähteminen:

Lähtiessäsi et tarvitse narikkapolettia, ainoastaan narikkalapun.

Rannekkeet ja rannekkeenvaihto

Festivaalipäivinä kaikkia lippuja vaihdetaan rannekkeiksi festivaalialueen Pääportin läheisyydessä ranneketeltalla.

Pe: 11.00-23.30 | La: 10.00-23.30.

 

VIP-liput

VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen Vieraiden check-in -pisteellä Raatin liikuntakeskuksen toisessa kerroksessa.

Pe: 10.00-23.00 | La: 10.00-20.00.

Lisää rannekkeista ja ranneke-eduista voit lukea täältä!

VIP-portti ja Vieraiden check-in

VIP-asiakkailla on pääporttien lisäksi oma sisäänkäynti Raatin stadionin kaupungin puoleisesta päädystä. Kulku VIP-alueelle tapahtuu Raatin sisätilojen kautta, rakennuksen toisesta kerroksesta. Vieraiden check-in ja VIP-narikka ovat VIP-alueen sisääntuloreitin varrella. Alue on K-18.

Lisää VIP-alueen palveluista voit lukea täältä!

Vieraiden check-in:

Vieraiden check in -piste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille sekä musiikki- ja media-alan edustajille. Passi/ranneke lunastetaan check in -pisteeltä henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Info ja VIP-info

Infopisteen löydät liikenneympyrän vierestä heti sisääntulotarkastuksen jälkeen.

Infosta saat tietoa kaikesta festivaaleihin liittyvästä, kuten ohjelma-aikatauluista, paikallisliikenteestä ja löytötavaroista. Sateen yllättäessä tai korvia kuumottaessa voit ostaa infopisteeltä korvatulppia tai sadetakkeja. Infopiste myy lisäksi drinkkilippuja ja narikkapoletteja.

VIP-info

Myös VIP-alueella sijaitsee infopiste, joka palvelee asiakkaitaan festivaalialueen aukioloaikoina. Pisteellä on myynnissä drinkkilippuja sekä rajoitettu määrä VIP-ruokalippuja.

Esteettömyys

Pyörätuolikorokkeet
Päälavan, Samsung-lavan, Sirkusteltan ja Rytmirannan miksaustornien vieressä sijaitsevat pyörätuolikorokkeet. Korokkeelle kulku tapahtuu aina sallitun alueen kautta.

Festivaalialueella on paljon asfaltoituja pääväyliä, jotka helpottavat kulkemista. Kuusisaaren alue on pääsääntöisesti kohtuu tasaista nurmialuetta. Päälavan pyörätuolikorokkeelle kulku on Raatin harjoituskentän kumimattoja tai tekonurmea pitkin.

Esteetön WC 
Lähes jokaisella WC-alueella on esteettömät WC:t. Kuusisaaren VIP-alueella ei ole esteetöntä WC:tä, mutta sellainen löytyy viereiseltä WC-alueelta. NMKY talon läheisyyteen on sijoitettu esteetön WC, jossa on eteistilana teltta helpottaakseen WC:ssä toimimista antaen lisätilaa. 

Vessapassi
Meillä käy vessapassi! Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Vessapassi-tarra WC:n ovessa toimii viestinä muille vessankäyttäjille siitä, että Vessapassia näyttävällä henkilöllä on nopeaa WC:hen pääsyä edellyttävä sairaus ja näin ollen etuoikeus päästä jonon ohi Vessapassi-tarralla merkittyyn vessaan. Myös WC-alueille on sijoitettu kylttejä, jotka kertovat Vessapassin olevan käytännössä koko WC-alueella.

Anniskelualueet (K-18)

Festivaalialueella on useita anniskelualueita.

Huomioithan, että festivaali suosii kortti- ja mobiilimaksamista, eikä anniskelualueilla käy käteinen.

Linnansaaressa on kaksi anniskelualuetta, omien alkoholijuomien nauttiminen saaressa on kielletty.

 

Maksutavat

Qstockin omilla myyntipisteillä voi maksaa ainoastaan yleisimmillä pankkikorteilla ja mobiilimaksulla.

  • anniskelualueiden myyntipisteet
  • infopisteet
  • vieraiden check in -piste
  • narikka

Muilla myyntipaikoilla saattaa olla käytössä myös käteismaksu.

Qstockin mobiiliapplikaatio

Sovellus on nyt täällä – lataa Qstock puhelimeesi! 📲

Vain napin painallus, ja kaikki hyödyllinen mitä Qstockista pitää tietää on käsissäsi! Sovelluksesta löydät festivaalialueen kartat, ohjelman, aikataulun ja muita hyödyllisiä infoja samasta paketista. Mikä parasta, voit koota oman aikataulusi sovellukseen!

HOX. Mikäli sinulla on viime vuoden sovellus vielä puhelimessasi, se ei enää toimi. Poista se ja lataa tilalle uusi. Nopeutat sovelluksen käyttöönottoa itsellesi, kun avaat sen ennen festivaaleille saapumista.

Voit ladata sovelluksen Play Kaupasta ja Apple Storesta. Sovelluksen on toteuttanut RockOn Oy.

Puhelimen lataus alueella

Akku loppuu ja lempi keikka vielä edessä? Voit nyt ladata puhelimesi matkalaturilla! Matkalatureita löydät Qstockin Infopisteeltä. Lataus alk. 5 € tunti.

Löytötavarat

Löytötavarat sekä narikkaan jääneet tavarat säilytetään festivaalialueella lauantaiyöhön klo 01.30 saakka, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta Oulussa osoitteesta Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros). Puh. 0600 550 094 (2€/min+pvm).

Perjantaina narikkaan jääneitä tavaroita voit vielä tiedustella narikasta lauantaina. Infopisteestä voit kysellä muita alueella hukkuneita tavaroita, kunnes myös ne siirretään lauantaiyön jälkeen Löytötavarapalveluiden haltuun. Sunnuntaina alueelta haravoidaan kaikki loput löytötavarat ja ne toimitetaan viimeistään maanantaina iltapäivällä Löytötavarapalveluihin.
Palvelu perii säilytyksestä maksun, joten muista hakea omat tavarasi ennen kuin lähdet alueelta!

Löytötavarapalveluiden aukioloajat Qstock-viikolla:
Ma – Pe klo 12-17 | La 11-15 | Su 10-14

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikkojen aikana pe 21.7.- ke 2.8.2023 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita. Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

 

KEVYEN LIIKENTEEN KIERTOREITIT KÄYTÖSSÄ MA 24.7. KLO 11.00 – MA 31.7. KLO 12.00

Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä suljetaan maanantaina 24.7. klo 11.00 alkaen ja reitti avataan seuraavana maanantaina 31.7. klo 12.00. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin tapahtuma-alueen kiertämiseksi.

 

PIKISAARI

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaaliviikon ajaksi. Kulku Pikisaareen tapahtuu festivaaliviikolla 24.7. – 31.7. vain Tuiran suunnasta. Pikisaaren liikenne ohjataan torstaista 27.7. alkaen kulkemaan kevyen liikenteen väylän kautta. Kulku palautuu normaaliksi 31.7. klo 12.00 mennessä.

 

RAATIN PARKKIALUEET

Raatin uimahallin parkkialue on vuokrattu Qstockin käyttöön 21.7. – 4.8. ja Raatintien varressa sijaitsevat Lohipadonniemen sekä venesataman parkkialueet 26.7. – 30.7. väliseksi ajaksi. Tällöin pysäköinti näillä parkkialueilla ainoastaan Qstockin henkilökunnalla.

Opasteet ja liikenteenohjaajat ohjaavat poikkeusreiteille koko festivaaliviikon ajan.