Porttien aukioloajat:

Pe 28.7. klo 12.00–01.00

La 29.7. klo 11.00–01.00

 

Qstockin festivaalialue sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueella.
Tapahtuma-alueen tarkka osoite on Raatintie 4, 90100 Oulu.

 

Millä Qstockiin?

Junalla tai bussilla

Junalla

Oulun juna- ja bussiasema sijaitsevat vain parin kilometrin päässä festivaalialueesta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevätkin kätevästi ja ekologisesti Ouluun junalla.

Bussilla

Valtakunnalliset linja-autoaikataulut löydät Matkahuollon sekä OnniBus.com sivuilta.

Oulun Joukkoliikenne on lisännyt kattavasti eri linjoille lisäbusseja festivaalin ajaksi. Oulun seudun liikenteessä oman bussimatkan voi maksaa pankkikortin lähimaksuominaisuudella tai mobiililompakolla (Google Pay tai Apple Pay).

Oman ja kaverin matkan voi maksaa Waltti-mobiilisovelluksella.

Bussireitit ja aikataulut: https://oulu.digitransit.fi/

Lisävuorot Qstockin aikana:

Vuoroja on lisätty loppuiltaan ja yöhön linjoille 2, 2N, 5N, 15N, 20B, 20N ja 51.

Lentäen

Noin viidentoista kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitseva Oulun lentoasema on hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä festivaalialueesta.

Autolla tai taksilla

Qstockin taksitolppa sijaitsee tänä vuonna Merikosken silloilla, Oulun linnan kupeessa. Löydät oikean paikan kartasta. Festivaalialueen välittömään läheisyyteen ei pysty parkkeeraamaan autoa tilan puutteen vuoksi. Alue kuitenkin sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Oulun kaupungin keskustasta, jossa lähimmät parkkipaikat ja muut taksitolpat sijaitsevat. 

Pyörällä, sähköpotkulaudalla tai kävellen

Qstockin festarialueen läheisyydessä Linnansaaressa sijaitsee pyöräparkki, jonne voit kätevästi jättää pyöräsi tai sähköpotkulaudan. Pyörien säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Kävellen pääset alueelle helpoiten Oulun Kauppatorin eli Torinrannan kautta kohti Linnansaarta tai Merikosken siltoja pitkin. Näppärästi voit kulkea myös Pikisaarta ja Raatinsaarta yhdistävän Pikisillan kautta. Huomioithan, että Pikisillan läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin!

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikkojen aikana pe 21.7.- ke 2.8.2023 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita. Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

 

KEVYEN LIIKENTEEN KIERTOREITIT KÄYTÖSSÄ MA 24.7. KLO 11.00 – MA 31.7. KLO 12.00

Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä suljetaan maanantaina 24.7. klo 11.00 alkaen ja reitti avataan seuraavana maanantaina 31.7. klo 12.00. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin tapahtuma-alueen kiertämiseksi.

 

PIKISAARI

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaaliviikon ajaksi. Kulku Pikisaareen tapahtuu festivaaliviikolla 24.7. – 31.7. vain Tuiran suunnasta. Pikisaaren liikenne ohjataan torstaista 27.7. alkaen kulkemaan kevyen liikenteen väylän kautta. Kulku palautuu normaaliksi 31.7. klo 12.00 mennessä.

 

RAATIN PARKKIALUEET

Raatin uimahallin parkkialue on vuokrattu Qstockin käyttöön 21.7. – 4.8. ja Raatintien varressa sijaitsevat Lohipadonniemen sekä venesataman parkkialueet 26.7. – 30.7. väliseksi ajaksi. Tällöin pysäköinti näillä parkkialueilla ainoastaan Qstockin henkilökunnalla.

Opasteet ja liikenteenohjaajat ohjaavat poikkeusreiteille koko festivaaliviikon ajan.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta palvelee Oulussa vierailevia

Mikäli tarvitset tietoa Oulun kaupungissa liikkumiseen tai vaikkapa majoitukseen, Oulun matkailuneuvonnasta saat monenlaisia käytännön neuvoja ja vinkkejä vierailullesi Oulussa.

Aukioloajat

ma – pe 10–16

BusinessAsema
Hallituskatu 36 B, PL 54
90015 Oulun kaupunki

matkailuneuvoja@ouka.fi
+358 8 558 41330

OuluBot chat-palvelu 24/7
Visitoulu.fi