Qstockin viralliset majoituskumppanit tarjoavat unelle sijaa festarivisiittisi ajaksi!

Oulun kaupungin hotellit sekä Nallikari Lomakylä tarjoavat monenlaiseen tarpeeseen ja budjettiin sopivia majoitusvaihtoehtoja. Hotellit täyttyvät festivaalin ajaksi perinteisesti varhain, joten kannattaa varmistaa petipaikka ajoissa. Huomioithan, että kumppanit eivät myy majoitus-lippupaketteja. Liput Qstockiin voi ostaa erikseen Ticketmasterin myyntikanavilta.

Tutustu ja varaa mieleisesi majoitus suoraan valitsemaltasi majoituskumppanilta.

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen täysin remontoitu, suojeltu 16 huoneen boutique-hotelli Oulun keskustan läheisyydessä. Jo vuonna 1906 meillä majoitettiin, hoivattiin ja ruokittiin sivistyneitä ja kunniakkaita wanhoja naisia talon toimiessa yksityisenä Oulun herrassäädyn vanhustentalona. Nykyään toivotamme sinut tänne puiseen art nouveau -huvilaan nauttimaan rauhasta ja erinomaisesta ruuasta vanhojen kaakeliuunien ja hirsiseinien hellässä huomassa! Hyvät ja rauhalliset unet ovat meille sydämen asia.

Kaikkiin majoitushintoihimme sisältyy kello viiden tee (klo 17-18), herkullinen buffet-aamiainen, wi-fi ja ilmainen pysäköinti. Asiakkaamme voivat käyttää veloituksetta Liikuntakeskus Hukan palveluita.

Varaa majoituksesi nyt suoraan nettisivuiltamme 

Festarirannekkeella tarjoamme:

HEMmetin hyvää! Festariviikolla 25.-30.7.2023 Qstock-rannekkeella juomat -20%. Kaupungin aurinkoisin terassi löytyy meiltä!

Finlandia Hotel Airport Oulu

Täyteen varattu!

Greenstar Hotel Oulu

GreenStar Hotels on #1 hiilineutraali hotelliketju Suomessa. Hotelliketju tarjoaa edullista, ekologista ja mutkatonta majoitusta viidessä kaupungissa, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Vaasassa ja Oulussa. Uusin hotellimme GreenStar Hotel Oulu avattiin Oulun keskustaan vuonna 2022, kauppakeskus Valkean yhteyteen.

Tustu hotelliin ja varaa majoitus

Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulussa voit nauttia Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä.

Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa sijaitsevan hotellin 160 huonetta on sisustettu taidolla ja tyylillä vaativammankin matkaajan makuun.

Huoneidemme design on saanut vaikutteita luonnosta ja Lapin tarinoista.

Aitoihin pohjoisen makuihin ja puhtaisiin raaka-aineisiin nojaava aamiaisbuffet tarjoillaan hotellin ravintolassa ja sisältyy majoituksen hintaan.

Lapin rauhaa vai mystiikkaa – sinä päätät.

Ravintolan etu 28. – 30.7.23 Qstock-festivaalirannekkeella:

-10% Oula Kitchen&Bar ruokatuotteesta

Lapland Hotels Oulu – Hotelli Oulun keskustassa – Lapland Hotels

Nallikari Lomakylä

Villa, lomamökki, caravan tai teltta!

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Lomakylän alue on paraatipaikalla Nallikarin kuuluisan rannan vieressä meren äärellä. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin 5 km ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Saariston maisemareittejä pitkin, kävellen tai pyöräillen, tulee kauppatorille matkaa 3,5 km, ja Kuusisaareen Qstock-festarialueelle 3 km.

Perinteisemmät Lomamökit sopivat 1-5 hengelle, ja uudemmista täysin varustelluista saunallisista Villoista löytyy tilaa 6-12 hengelle! Lisätietoja eri majoitusvaihtoehdoista löydät nallikari.fi/majoitus/. Kesäaikaan varattavissa myös 2 hengen kesämökkejä. Camping-alue huoltorakennuksineen palvelee caravan-asiakkaita, sekä telttailijoita.

Varaukset www.nallikari.fi/varaukset

Qstock ranneke-etu

-2€/vrk alennus camping-alueen perusmaksusta. Yksi etu per teltta- / caravanpaikka.

Edun ehdot ja lunastus: Edun saa sisäänkirjautumisen yhteydessä ranneketta, tai lippua näyttämällä. Etu annetaan perushinnasta, kun maksu suoritetaan saapuessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin.

Original Sokos Hotel Arina

Hotelli on täyteen varattu!

Hyödynnä Arinan toimipaikkojen tarjoamat Qstock-ranneke-edut festivaaliviikolla

Sokos Oulu: rannekkeella yhdessä S-Etukortin kanssa -15% normaalihintaisista tuotteista. Etu voimassa 25.-29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu ei koske Fenty Beauty ja Fenty Skin -tuotteita, lahjakortteja eikä palveluita.

Sokos Herkku: rannekkeella yhdessä Valkean rannekkeenvaihtopisteellä jaetun etukupongin kanssa Red Bull energiajuoma 0,25 l veloituksetta. Etu voimassa 25.-29.7. niin kauan kuin tuotteita riittää. Edun arvo 1,90 €.

Amarillo Oulu: rannekkeella normaalihintaisista juomatuotteista -15%. Etu voimassa 28.-29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin.

Coffee House Oulu: rannekkeella normaalihintaisista ruoka- ja juomatuotteista -10%. Etu voimassa 25.-29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin.

Grill it! Oulu: rannekkeella Grill it burger 23 € (norm. 25 €) tai Vurger 20 € (norm. 22 €). Etu voimassa 28.-29.7., ei voi yhdistää muihin etuihin.

Radisson Blu Hotel Oulu

Koe kaunis Oulu tyylikkäässä joenrantahotellissamme

Radisson Blu Hotel Oulu sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä, ravintoloita ja shoppailumahdollisuuksia. Hotellistamme on myös lyhyt kävelymatka Kuusisaareen, jossa Qstock-festivaali järjestetään.

Tyylitietoisesti remontoidussa hotellissa yhdistyvät ainutlaatuinen 1970-luvun muotoilu ja modernit yksityiskohdat. Panorama-kerros tarjoaa upeat näköalat ja pääsyn Blu Lounge-oleskelutilaan.  Radisson Blu Hotel Oulu on Green Key ‑sertifioitu hotelli.

Hotellissamme palvelee ruokaravintolana Bistro Mesu ja kesäaikaan myös Meriterassi. Menut ja aukioloajat löytyvät Raflaamo.fi:stä.

Tutustu Radisson-hotelliin ja varaa majoitus täältä!

Scandic Oulu City

Scandic Kauppatorin kupeessa

Hotelli sijaitsee aivan Oulun keskustassa, Rotuaarin ostosmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli on erinomainen lähtöpiste, kun vierailet Oulussa. Lähellä hotellia ovat Tori kauppahalleineen ja Toripolliiseineen, Ainolan puisto sekä kaunis Pikisaaren alue. Tässä pohjoismaiseen tyyliin sisustetussa hotellissa on siis helppo viihtyä.

Qstock ranneke-etu

Scandic Oulu Cityn Ravintola Torilla tarjoaa Qstock-rannekkeella 28.–29.7.2023 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.

Tutustu hotelliin ja varaa City-majoituksesi täältä!

Scandic Oulu Station

Kulkuyhteyksien lähellä

Hotelli Scandic Oulu Station on rauhallinen ja kodikas hengähdyspaikka Oulun keskustassa. Kätevän sijainnin ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana sekä vapaa-ajasta nauttiville että kokous- ja liikematkailijoille. Modernit, hiljattain uudistetut huoneet sekä ystävällinen palvelu takaavat mukavan vierailun.

Tutustu ja varaa majoituksesi tästä! 

Qstock ranneke-etu

Scandic Oulu Stationin ravintola tarjoaa Qstock-rannekkeella 28.–29.7.2023 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.