Oletko puuttuva palanen Qstockin oheisohjelmasta? Hae mukaan NYT! 

Qstock-festivaalia juhlitaan jälleen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 28.–29.7. sen tutussa ympäristössä Oulun Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueilla. Jo yhdeksän kertaa peräkkäin loppuunmyyty festivaali on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista, keräten paikalle 40 000 kävijää kahden päivän aikana. Tänä vuonna Qstock viettää 20-vuotisjuhlavuottaan! 

Qstock etsii laajan musiikkikattauksen rinnalle festivaalikansaa ilahduttavaa oheisohjelmaa. Olisiko sinulla tarjota tanssia, taikuutta, taidetta tai jotakin muuta, mitä ei ole vielä festivaaleilla nähty? Kaikenlainen lisämauste on Qstockiin tervetullutta!

Hae rohkeasti mukaan ja voit päästä osaksi juhlahumua! Haku auki 31.3.2023 saakka.

>>Hae mukaan tästä!<<

 

Täytä hakemuksesi tarkasti seuraavat seikat huomioiden:

Ympäristöystävällisyys. Suosimme hakemuksia joissa on huomioitu ympäristöystävällisyys. Kerrothan hakulomakkeessa, mikäli oheisohjelman toteutus aiheuttaa ympäristölle kuormitusta. Konfetin käyttö ehdottomasti kielletty. 

Tila. Rajallisen tilan vuoksi suosimme alueella vapaasti liikkuvaa tai hetkellisesti tilan haltuun ottavaa oheisohjelmaa. Pysyvän tilan alueelta voit kuitenkin ansaita mieltä sykähdyttävällä hakemuksella! 

Sää. Huomioithan, että Qstock on ulkoilmafestivaali ja alueelta ei löydy valmiiksi katettua tilaa.

 

Kuva: Riika Lantto