OHEISOHJELMAHAKU

Oletko puuttuva palanen Qstockin oheisohjelmasta?

Qstock-festivaalia juhlitaan jälleen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.–27.7. sen tutussa ympäristössä Oulun Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueilla. Jo kymmenen kertaa peräkkäin loppuunmyyty festivaali on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista, keräten paikalle 40 000 kävijää kahden päivän aikana. 

Qstock etsii laajan musiikkikattauksen rinnalle festivaalikansaa ilahduttavaa oheisohjelmaa. Olisiko sinulla tarjota tanssia, taikuutta, taidetta tai jotakin muuta, mitä ei ole vielä festivaaleilla nähty? Uudenlaiset elämykset ovat Qstockiin tervetulleita!  

Haku auki 31.3.2024 saakka. Hakuaika on päättynyt!

 

 

Täytä hakemuksesi tarkasti seuraavat seikat huomioiden: 

Ympäristöystävällisyys. Suosimme hakemuksia joissa on huomioitu ympäristöystävällisyys. Kerrothan hakulomakkeessa, mikäli oheisohjelman toteutus aiheuttaa ympäristölle kuormitusta. Konfetin käyttö ehdottomasti kielletty.  

Tila. Rajallisen tilan vuoksi suosimme alueella vapaasti liikkuvaa tai hetkellisesti tilan haltuun ottavaa oheisohjelmaa. Pysyvän tilan alueelta voit kuitenkin ansaita mieltä sykähdyttävällä hakemuksella!  

Sää. Huomioithan, että Qstock on ulkoilmafestivaali ja alueelta ei löydy valmiiksi katettua tilaa. 

Lisätiedot oheisohjelmasta: oheisohjelma@qstock.fi 

Tietoa Qstockista:   

  • Festivaali on kaksipäiväinen: 26.-27.7.2024 
  • Sijainti Oulun Kuusisaaren, Raatinsaaren ja Linnansaaren alueilla  
  • Kävijämäärä 2023: 40 000 (kapasiteetti 20 000/päivä)